Izbijena četiri zuba, polomljena šaka, masnice, krivične prijave i bruka- to je epilog ovo sedmične tuče koja se desila u jednom ljubavnom trouglu u Kragujevcu. Policija je na kraju privela troje aktera ovog neobičnog slučaja, a kako su novinari saznali, sve se desilo u naselju Pivara, a imena švalera se iz razumljivih razloga ne objavljuju u medijima, a jedan od učesnika u istrazi je za medije rekao: ”Riječ je o medicinskoj sestri rodom iz Sarajeva koja povremeno radi u Njemačkoj, a udala se ovdje u Kragujevcu”

Navodno je ona pozvala svoga ljubavnika da dođe kod nje u stan dok joj je suprug odsutan, a onda je i saznala da je njen ljubavnik vara sa drugom ženom, i to je veoma teško podnijela, pa je pozvala svoga drugog ljubavnika da sredi ovoga nevjernog ljubavnika. Srećom on nije čuo njen poziv jer je u to vrijeme bio u kafani. Onda je ova prevarena ljubavnica na kraju nazvala svoga muža te mu je rekla kako im se u kući nalaze lopovi, a kada je muž stigao nastao je pravi haos. Suprug je na kraju dobio snažan udarac pesnicom u glavu, te mu je zbog toga oko zatvoreno o stala mu je velika masnica

Ipak, muže je uspio da uzvrati ljubavniku, pa je prebio istog i izbiomu čak 4 zuba, a sebi je tokom tuče polomio šaku, a u trenutku kada je stigla policija, njih dvojica su se još uvijek tukli. Na kraju su svi privedeni u policiju, a policija je suprugu i njegovom ocu na neko vrijeme oduzela registrovano oružje. Brak se sigurno raspao, a sada slijedi dug i mučan sudski spor.