CIJELA BOSNA JE NA NOGAMA: Pa zar i ti Edine Džeko? Šta će to Amra reći na ovo, Džeko je Jelenine video snimke ugledao pa je onda ovu reakciju ispod stavio... - Lifesytledom

CIJELA BOSNA JE NA NOGAMA: Pa zar i ti Edine Džeko? Šta će to Amra reći na ovo, Džeko je Jelenine video snimke ugledao pa je onda ovu reakciju ispod stavio…

Mediji su ovih dana prepuni sa vijestima o aferi Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše, prekrili su sve naslovne strane svih magazina i to je jedna od afera Balkanskih koja cijeli Balkan trese. Naime tu je sada u tu priču cijelu, pa ni dužan ni kriv našao se jedan od veoma poznatih napadača u Bosni i Hercegovini a to je svima poznati Edin Džeko.

U ponedjeljak se Jelena Karleuša prvi put našla na snimanju jedne od emisija Zvezde Granda i to nakon što se ona vratila iz Kine poslije cijelog tog skandala sa Ognjenom i njihovom aferom koja je dvije zadnje sedmice obilježila njihove živote, kao i živote njihovih porodica.

Na svom profilu je video objavila na kojem se jasno vidi studio Granda i kako ona ulazi, te je dodala na to sve: Ono što je Džeko Edin uradio i sumnju bacio je samo da su muškarci svi isti. On je od Jelene Karleuše lajkao status, a zatim su sprdnje raznorazne krenule na njegov račun, pa zar i ti sine Edine? Ne trebaju ti te plastičarke, svoje Amre se ti drži i u gostima ne zabijaj.

Svoju je karijeru Džeko otpočeo u želježničaru, a igrao je kao veznjak negdje između 2003. i 2005. godine.

Categories: Najnovije,Vijesti,Zanimljivosti

Leave A Reply