Zdravko Čolić je veoma cenjeni izvođač na Balkanu koji je napravio opsežan katalog bezvremenskih hitova. Njegov izuzetan uspjeh privukao mu je značajnu medijsku pažnju, a o svojim težnjama često je razgovarao s novinarima. Međutim, on je uporno izbjegavao razgovore o svom porodičnom životu i nastojao je da takve stvari ostanu privatne.

Uprkos njegovim naporima da zaštiti svoje ćerke od medijske pažnje, one su sada odrasle i postale poznate po svojoj ljubavi prema reflektorima. Konkretno, Una Čolić, starija partnerica muzičara, vrlo je aktivna na društvenim mrežama i redovno obavještava svoje pratioce o detaljima o svom ličnom životu i interesovanjima, uključujući njen prodor u pozorište i druge teme za razgovor.

Unine objave na društvenim mrežama imaju širok domet, privlačne ljudima svih uzrasta, uključujući i kolege njenog oca. Jasno je da njen otac Čola nema nikakvu kontrolu nad sadržajem koji ona deli na internetu. Kada bi se neko raspitivao o Uninom ličnom životu, Zdravko, njen otac, ne bi davao nikakve informacije. Međutim, nakon razmišljanja, Zdravko je shvatio da nema ovlaštenja da se miješa u odluke svoje kćeri. Kao studentica i mlada žena, Una je potpuno svjesna posljedica svojih postupaka.

Ne može se poreći da je Una stekla značajan broj pratilaca zbog učestalog objavljivanja provokativnih sadržaja. Nedavno je na Instagramu podijelila objavu koja je pokazala njeno interesovanje za ekstremne sportove, posebno padobranstvo. Ova aktivnost se smatra odvažnom i hrabrom, i čini se da je oduševila njene brojne obožavatelje. Međutim, to je bio šok i za Čolu i njegovu suprugu, koji su vjerovatno ostali zatečeni Uninom odlukom da se upuste u ovako rizičan posao. Ipak, Unina popularnost i dalje raste, uglavnom zbog njene spremnosti da pomjera granice i istražuje nova iskustva.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here