Olivera Jovićević, koja je 18 godina bila zaštitno lice RTS-a kao voditeljka političkog tok-šoua “Upitnik”, zaprepastila je sve kada je najavila ostavku. Bila je nadaleko poznata po svom radu i postalo je poznato ime gledaocima. Olivera je strastveni putnik, o čemu svjedoči i njeno aktivno prisustvo na društvenim mrežama. Njena putovanja vode je u užurbane gradove, kao i udaljenije i egzotične lokacije. Posebno voli da na Instagramu deli snimke svoje ćerke Dunje, izražavajući dubok ponos na svoje dete.

Analizirajući slike, vidljivo je da je Dunja, koja je Oliverov potomak, svoj zadivljujući izgled naslijedila od majke. Takođe, smatra se izvanrednom mladom damom koja trenutno, kako se navodi, diplomira međunarodne odnose na prestižnom Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Oliverovo potomstvo je često obasipano bezbrojnim laskavim primjedbama u vezi s njenim fizičkim izgledom, posebno o njenom očaravajućem osmijehu, koji upadljivo podsjeća na osmeh njene majke. Voditeljica i njen nasljednik doživjeli su dvije velike tragedije u rasponu od godinu dana, obje su uključivale gubitak najznačajnijih muških ličnosti u njihovim životima. Ovi nesretni događaji imali su dubok uticaj na njihove živote i naterali ih da se bore s posledicama ovih gubitaka. Uprkos izazovima sa kojima su se suočavali, ostali su otporni i istrajavali u teškim vremenima. U rasponu od godinu dana, moja ćerka i ja smo se suočile sa izazovnim periodom jer smo doživeli gubitak dva značajna muškarca u našim životima – mog oca i njenog oca. Međutim, uprkos bolu i tuzi koju smo osećali, znala sam da kao jedini roditelj u životu mog deteta odustajanje nije opcija – kako je jednom mudro rekla Olivera. Kako je vrijeme odmicalo, nastavili smo istrajati i ići naprijed, uprkos poteškoćama sa kojima smo se suočavali.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here