Čemu služi mala rupica na lavabou? Ovo sigurno znali niste, ima 2 namjene - Lifesytledom

Čemu služi mala rupica na lavabou? Ovo sigurno znali niste, ima 2 namjene

Često se dogodi da ne znamo koji su dodaci stavkama koje inače koristimo, a jeste li se ikad zapitali koja je uloga rupe za sudoper. Prvo je, naravno, omogućiti odvod vode jer zrak koji dolazi iz te rupe može ubrzati dotok vode u sudoper. Pored ove uloge, u slučaju začepljenja ova će rupa biti dobra, ako dođe do začepljenja, voda može teći kroz rupu i dalje.Sada znate čemu služi ova rupa, zasigurno će vam ovo puno pomoći i od sada nećete razmišljati čemu služe. Možete reći i nekome tko to ne zna uputiti jer smo vas o tome dobro obavijestili.

Inače, kod nas uvijek možete pronaći puno zanimljivih stvari, kao što ste do sada imali prilike, a u budućnosti ćemo vas o svemu stalno informirati. Pratite nas kao i uvijek, ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. 

Bonus članak:

Umočite četkicu za čišćenje izravno u izbjeljivač i pročistite sva mjesta na kojima se našao taloga, a zatim dobro isperite. Zatim prozračite kupaonicu. Kamen je porozan i vrlo pogodan za razvoj bakterije. Postupak ponavljajte svakih šest mjeseci.

Pločice, zidovi, strop

Pločice, cjelokupnu drvenu i plastiku i strop prskajte proizvodom za čišćenje i pustite toplu vodu pod tušem dok ne nastane para (oko pet minuta). Zatim se isključite, izađite iz kupaonice, zatvorite vrata i pustite da para i proizvod djeluju zajedno oko 20 minuta. Zatim obrišite sve površine čistom krpom. Za postizanje visokih područja koristite mop od mikrovlakana. Na samom kraju obrišite pod.

Categories: Zanimljivosti

Leave A Reply