Svjesni smo toga da je u današnje vrijeme mnogo popualrno da se odlazi na razne korekcije putem plastične hirurgije, a u globalu ljudi i žene i muškarci su sve više nezadovoljni svojim izgledom.

Kada je u pitanju plastična hirurgija ona je u posljednje vrijeme mnogo napredovala, tako da sada u svega par sati vi možete popraviti svoje lice, promjeniti potpuno lični opis, grudi, ,nos i što je najvažnije sada može da bude to moguće bez kapi krvi i bez skalpela.

U pitanju je laserska hirurgija koja je dostupna i na našim prostorima, a to najbolje dokazuje činjenica kada vidimo naše zvijezde, a isto tako vidimo da je Lepa Brena sebe za rođendan počatila tako što je uradila operaciju grudi.

Međutim, ni to nije ništa ako se osvrnem na svijet gdje vidimo mnoge koji zarađuju milione i koji toliko i troše na uljepšavanje.

Jedna od najgorih kada je to u ptinau je svakako Donatela Versaće, svjetski poznata modna dizajnerka koja je kada je u pitanju njeno tijelo uradila sve što se moglo uraditi, a dovoljno vam je pogledati samo u njeno lice i vidjeti šta je to ona sve uradila na sebi i kako je sklona pretjerivanju.
Ono što je najgore u svemu tome imao i dokaz da iver ne pada daleko od klade gdje imamo i njenu kćerku koja jedva da ima 31 godinu, koja je isto tako uradila veliki broj zahvata, a pored toga ona je ovisnik o dobroj liniji, tako da ona skoro i šta ni da jede i za svoje godine se može reći da ona i gleda kako jedan živi mrtvac.

Sa svojom mamom se ne pojavljuje puno u javnosti, a recite nam vaše mišljenje o njenom izgledu.

Vaš komentar?

Preporuke