Moramo da priznamo da je jedna od najljepših i zasigurno najbitnijh dana za dvoje mladih ljudi koji se vole i koji žele da se vjenčaju zasigurno svadbeni dan.

To je anročito izgledno na našim prostorima, ali je tak i u cijelom svijetu,

Kada je u pitanju naš prostor svjesni smo da kod nas ne može da prođe nijedno veselje ili čak i tuga bez nekog događaja koji će da taj učine nezaboravnim svima koji su prisustvovali tome.

Svadbe na Balkanu su popularne po tome što moraju da budu posebne, gdje se uloži mnogo novca i truda kako bio sve izgledalo onako kako treba da izgleda, a zbog toga veliki broj mladenaca može da bude pod veliki pritiskom i stresom po pitanju toga da li će sve uspjeti i ispasti onako kako treba.

Naravno, svi mi bi voljeli da sve ispadne savršeno, da sve bude u najboljem redu.

Kada su u pitanju žene na svadbama, njima je to savršena prilika da obuku neku haljinu i njima svadba predstabvja neku vrstu modne piste, gdje se traži neka savršena haljina koju niko drugi neće imati i da ona prikrije sve nedostatke , ali da naglasi sve adute.

Kako možemo i očekivati u cijeloj toj situaciji dešavaju se i neki kiksovi, a djevojke u većini slučajeva žele da izgledaju savršeno, a pri tome zaboravljaju da to sve što obuku bude funkcionalno, naročito ukoliko se radi o obućći, jer će mnoge da obuju visoke štikle ne razmišljajućči o tome da će u njima da provedu skoro cijeli dan.

Tako donosimo jedan sličan događaj gdje vidimo da je djevojka uspjela da uklopi štikle i cijelu kombinaciju, ali ona nije razmišljala o tome da će svadba da bude na otvorenom i da je njena potpetica pretanka i preduga i da će propadati u zemlju i da neće moći hodati.

Kako bi riješila ovaj problem ona je zatražila dasku za rezanje mesa kao bi mogla stojati, a da ne propadne.

Vaš komentar?

Preporuke