U današnjem članku se vraćamo u ono doba, tačnije u doba 80tih i 90 tih godina u kojima se zasigurno mnogo bolje živjelo, i gdje su ljudi slobodno možemo reći bili opušteniji.

U tom periodu smo imali takvo uređenje države, te nije bilo raznih pritiska, a u tom periodu se znalo da kada završiš srednju školu ili fakultet da te sigurno čeka neki posao u tvojoj struci.

Pored svih stvari po kojem je bivša država bila poznata, bila je poznata i po raznim stvarima kako što je muzika, umjetnici, ali i ljepotcie, a u njihovom slulčaju radilo se o ženama koje su stvarno imale prirodnu ljepotu, a ne kao ove dans kakve imamo koje su pune plastike i raznih korekcija na svom tijelu.

Što se tiče današnjeg članka, pomenut ćemo misice i manekenke, a svakako jedna od njih je popularna Ana Suso, koja je ujedno bila i posljednja Miss Jugoslavije, a lentu za najljepšu je osvojila sada već davne 1992. godine.

Nakon dobijanja te lente ona je imala veliki broj ponuda, a poslovi su se nizali jedan za durgim, ali nažalost ona nikada nije imala sreće u ljubavi, nego su se samo pogrešni muškarci za nju lijepili.


Njena prva ljubav je bio Nenad Barwe Teklić, ugostitelj koji je javnosti poznat po čuvenoj aferi sa Doris Dragović, a nakon njega ona je u braku bila sa ribarom Igorom Franceski od kojeg se razvela jer je on navodno u svom stanu dovodio razne djevojke.

Vaš komentar?

Preporuke