Neca Golubović se posebno istakao u “Srećnim ljudima”, osvojio je srca gledalaca i ostavio trajan utisak na seriju u celini.Ova uloga bila je njegov glumački debi i može se reći da ga je obilježila za cijeli život.Janko Milivojević se našao sa nekim od najpoznatijih imena srpskog pozorišta i odlično se snašao u ulozi Nece. Milivojević danas ima 35 godina i nastavio je porodičnu tradiciju baveći se umetnošću, kao i njegov otac.

– Radim u galeriji na Banovom brdu, već 15 ili 17 godina, to nam je baza, i radimo transport i pakovanje umetničkih dela. Naravno i trgovina slika, opremanje slika, to je moj sadašnji posao i budući, ja se nadam. Moj otac to radi već 30 i kusur godina, tako da je logičan sled bio da i ja ostanem u tome, s obzirom na to da mi dva rođena brata ne žive u Srbiji, jedan živi u Dubaiju, drugi u Americi, tako da sam ja ostao u tom poslu i nastavljam ga – otkrio je jednom prilikom za domaće medije.

Janko je kao dječak priznao da je na snimanju bilo pomalo dosadno, ali se sada sa osmehom osvrće na ta sjećanja.- Neću da kažem negativno, ali dosadno mi je bilo, ali što sam stariji sve mi je to jako interesantno i jako lepe uspomene imam. I sad kada je prošlo skoro 30 godina samo pozitivne utiske imam. Bilo je teško vreme, moj honorar za te tri godine je bio toliki da nisam mogao da platim jedno letovanje za porodicu, za te tri godine, bila je inflacija. Tako da nije bio finansijski interes , već entuzijazam, kao i kod dosta ljudi koji su tu radili – priznao je on tada.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here