Za danas imamo jednu jako zanimljivu životnu priču, koja se dešava jednom u 100 godina. Nekada niste ni svjesni šta vam život apsoluno mže donijeti, nikada neke stvari nisu izgubljene, i uvijek ima nade za bolje sutra. Danas pričamo o vezama na daljinu. Da li ste ikada imali neku blisku osobu koja živi daleko od vas?Daljina je jako zeznuta stvar, i ponekad zna da ubije sve što se godinama gradilo između dvije osobe. Samo najjače osobe uspjevaju održati vezu na daljinu, potrebno je jako puno razumjevanja i odricanja da bi se izgradila jedna ovakva veza. Uvijek tu ima jedna zrna sumnje, i nikada se ne može biti odmoran po tom pitanju. 

MOžete zamisliti kada nekog ne vidite dugo vremena, i jedva čekate da je zagrlite. Ovdje imamo situaciju kod jedne djevojke koja je sve ovo doživjela na aerodromu u Velikoj Britaniji. Ona je imala zaručnika koji je radio u totalnoj drugoj zemlji, uskoro su se trebali i vjenčati. Dolazio je svakih par mjeseci da se vide, tako je trebalo biti i ovaj put. Lindsey Graham je njeno ime, i opet je morala prolaziti kroz isto.

Prošlo je već mjesec dana i ona je jedva čekala da se vide. U tom trenutku joj je prišao nepoznati mladić i sjeo je do nje. U tom trenutku je krenula njihova omiljena pjesma, a ona je na razgalsu aerodroma čula jako poznati glas. Kako je izgledalo pogledajte u nastavku ovog video klipa. Ostanite kući…

Preporuke