Cecu u ovakvom izdanju još niste vidjeli, mnoge je razočarala ovim detaljom: Tek kad vidite kakva se pojavila na snimanju emisije (Foto) - Lifesytledom

Cecu u ovakvom izdanju još niste vidjeli, mnoge je razočarala ovim detaljom: Tek kad vidite kakva se pojavila na snimanju emisije (Foto)

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica je u svakom slučaju Ceca Ražnatović. Ona je inače poznata po tome što je u godinama koje je provela na domaćoj estradi uspjela da napravi izuzetno blistavu karijeru na kojoj joj s pravom mogu da pozavide većina njenih kolegica. Samim tim, publika se uvijek zanimala za njen privatni život. Aktuelna je i na društvenim mrežama, gdje mnogi iz dana u dan prate njene objave.

Tako je ona ovih dana gostovala kod Sanje Marinković, a naravno odmah su se pojavile i slike na društvenim mrežama i na Instagram storyjima. Osim nje su na ovom storiju svi primjetili da je tu bio i Marko Miljković, drugoplasirani učesnik rijaliti programa Zadruga. Što se tiče Cece, nije bilo nikakvo veliko iznenađenje da je i ona ovom prilikom izgledala zaista nevjerovatno.

U ovoj emisiji se pojavila u plavim pantalonama i sakou, ali je svejedno uspjela da naglasi svoj dekolte na kojem joj većina dama itekako s pravom može da pozavidi. Nakon što je objavila slike iz studija svi su primjetili jedan detalj, koji im se i nije baš pretjerano dopao.

Naime, ona je u ruci držala cigaretu, a izgleda da Ceca nema baš tako jaku snagu volje da bi se riješila tog lošeg poroka. Rado bismo čuli i vaše mišljenje o svemu ovome, pa nam pišite u komentarima da li inače simpatišete Cecu ili vas ona nikad pretjerano nije impresionirala. Pišite nam u komentarima i podijelite i svoje stavove s nama, kako uvijek rado slušamo i vaša mišljenja i komentare.

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply