U današnjem članku ćemo da pričamo o jednom vremenu kada je muzička scena bila isuviše jaka, a to je period 90tih godina prošlog vijeka.

U tom periodu bili smo svjedoci da su se muzičke vrijednosti mnogo više cijenile i pjesmu su nekako bile kvalitetnije, dok je konkurencija isto tako bila veoma jaka uskoro svim žanrovima muzike.

Međutim, u i tom vremenu scenom su vladali Aca Lukas, Ceca, Jelena Karleuša i mnooge druge.

Naravno, gdje bismo zaboravili Lepu Brenu koja je nekada tada izašla iz Slatkog greha i tada je krenula u solo karijeru.

U tom periodu je bilo mnogo dobrih pjevača koji su samo nestali sa scene, a razloga je stvarno bilo mnogo, pa je tu bilo udaje, ili se nisu mogli snaći sa novim tokovima života, a bilo je i onih koji su krenuli nekim drugim karijerama da se bave.

Na slici koju vam donosimo u današnjem članku vjerujemo kako na prvu možete da primejtite Cecu Ražantović koja je bila mnogo mršavija nego danas i koja je imala drugu boju kose, a isto tako možete da primjetite i Lepu Brenu, međutim, vjerujemo kako ne možete da prepoznate ko je treća osoba koja se nalazi na slici.

Naime, radi se o Miss Jugoslavije 1993 godine i njeno ime je Slavica Tripuunović.

Nju ju naime Ceca nagovorila da krene u muzičke vode i ona je krenula i nastupala pod umjetničkim imenom, a karijera je i više nego išla dobro, a 2009 godine ona se pojavila u Farmi, ali se ona nakon toga razbolila jako teško i njen oporavak od bolesti je trajao do nekih 2012. godine.

Onda se ona udala za nekig biznismena iz Kanade koji joj je  čak i poklonio stan u Beogradu.

Vaš komentar?