Gotovo svi u porodici Ražnatović i Rodić srećni su što je kod kuće Krstan, Bogdanov najmlađi unuk. Bogdanove sestre su presrećne, a izgleda da su baka i deda zaista srećni što ga imaju. Krstan je rođen na Arkanov rođendan, Cecinog pokojnog supruga, a njegov ponosni otac Veljko je zaista srećan što je kod kuće. Ipak, Danijela Rodić krade reflektore. Čini se da su svi sretni zbog nje, iako ni sa jednim od njih nije u srodstvu.

Istog dana kada joj se rodila kćerka, pojavile su se dvije različite verzije majke. U jednoj je odjenula tamno sivi outfit, a izgled je upotpunila modernim crnim cipelama i torbom u istoj boji. Takođe, njena kosa je izgledala drugačije, verovatno zato što je ostarila od rođenja. Neki su se zabavljali u vili na Dedinju, dok su se drugi malo više proveli kod kuće sa dedom i deverom. Za svoju proslavu Ana je odabrala prelepu zelenu odeću, a ljudi su rekli da izgleda veoma dobro, a očigledno je i smršala.

Cecini modni izbori su nekada usrećivali ljude, ali neki su govorili i da je Daniela morala da prođe kroz iste stilske promene. Čeka je počela da se češće smeje, a na njenoj koži nije bilo bora. Gospođa Rodich je veoma vrijedna žena, otvorena za komunikaciju i sa zadovoljstvom radi svaki posao. Poznata je po uspješnoj prodaji na tržištu i poslovima čišćenja i održavanja u Titelu. Poznata pevačica je svojevremeno rekla da bi volela da ima devetoro unučadi, a odlično se slaže sa svojim dobrim drugaricama Čekom Ražnatović i Gočom Božinovskom.

Danijela je proteklih meseci provodila dosta vremena sa Cecom i Gocom. Oboje ih mnogo voli, ali ne može da odluči koji joj je draži. Bila je sa Cecom na Kipru i odlično su se proveli, a bila je i u kontaktu sa Gocom. Srećna je što se Bogdana dobro slaže sa Cecom, Gocom i Bojanom.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here