Svetlana Ceca Ražnatović je uvijek znala kako privući pažnju i da bude u centru interesovanja čitave javnosti. Ponovo se u skorije vrijeme pojavila u žiži interesovanja nakon što se saznalo da će ona zamijeniti Jelenu Karleušu na njenoj poziciji u Zvezdama Granda.

Ipak, ovoga puta je Ceca sa svojim skupocijenim stajlingom ponovo privukla svu pažnju. Na jednom događaju prije par večeri se pojavila i tu je posjetila događaj sa svojom sestrom Lidijom, dok je na sebi imala odijevnu kombinaciju koja zaista nije jeftina.

Ono što je najskuplje na njoj bilo jesu zapravo papuče od skupocijenog brenda koje same koštaju nekih 1.100 eura i ti modni detalji koje je ona uparila sa crvenim kompletom vrijede skoro 1.500 eura, dok su mnogi komentarisali kako je ona blistala u ovome izdanju, te da joj crvena boja definitivno pristaje.

Ceca Ražnatović je defitinitivno osoba koja zna kako privući pažnju i uvijek je javnost interesovao njen privatni, ali i poslovni život. Iz privatnog života kod Cece je bilo jako teško doći do informacija i niko nije znao šta se tu dešava pored toga što su mediji pokušavali na sve načine saznati bilo šta.

Mnoge ljude zanima kako će biti sada kada je Ceca dio žirija Zvezda Granda i rečeno je kako će ona da bude tamo tri godine za sada, dok je Popović siguran da je ona dobra osoba za taj posao jer je imala i iskustva oko toga, ali isto tako i ima veoma uspješnu karijeru zbog koje može nekome da prenese znanje dalje.

Advertisement