Srpska majka kako je mnogi zovu i najveća balkanska zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović nikada nije pričala o svom privatnom životu previše, pogotovo kada je ljubav u pitanju. Ona je nedavno stupila u vezu sa mladim biznismenom Bogdanom Srejovićem, a kada se za njihovu vezu tek saznalo u medijima, ona nije htjela ništa da komentariše na tu temu.

Za medije je skroro izjavila kako kod nje sve cvjeta, da je jako zadovoljna a da je Bogdan mlad i da mu ništa ne fali. Kako je ovaj mladi biznismen zaljubljen i kakav je džentlmen, pokazuje i snimak na društvenim mrežama koji je on objavio. Naime na snimku je prelijepi buket cvijeća, pretpostavljamo namjenjen Ceci jer je ona označena na tom snimku, a on je uz snimak napisao “Miriše na najveći, hrišćanski praznik” i ostavio je emotikone srca, cvijeća i krsta.

Da podsjetimo, Ceca i Bogdan su se upoznali na jednom rođendanu njene prijateljice, a nakon nekoliko nedjelja druženja, kada su shvatili da odgovoraju jedno drugom i da se tu javila ljubav oni su započeli romantičnu ljubavnu vezu. U samom početku su se krili od očiju javnosti, a za njihovu vezu je znao samo uzak krug prijatelja i porodice. Ali od Nove godine su počeli izlaziti zajedno u javnost, a bili su zajedno i na Jahorini a taj Cecin odlazak na Jahorinu nije prošao nezapaženo, jer se na tom odmoru nije odvajala od misterioznog muškarca, koji je kasnije ćemo saznati bio Bogdan. Njihove zajedničke slike koje su izašle u javnost su nastale u jednom beogradskom restoranu.