Nova sezona u Zvezdama Granda će uskoro početi sa emitovanjem, dok sada učesnike i gledaoce očekuje jedno velike iznenađenje, a to je da će novi član u žiriju da bude Svetlana Ceca Ražnatović. Tako je isto i poznato da Jelena Karleuša više neće biti dio tima Zvezda Granda, dok joj se Grand produkcija zahvalila na saradnji, te su isto tako poželjeli dobrodošlicu novom članu žirija.

“Mi smo ubijeđeni da će odlična karijera u muzici od Cece Ražnatović, te njeno iskustvo i znanje koje je stekla tokom godina da bude upravo ono što je potrebno za nove učesnike u ovome šou, pa će njeno prisustvo da u žiriju donese novu energiju gdje će da gledaoci i učesnici uživaju. Ove će sezone Zvezde Granda da budu gledanije nego bilo kada, a mi se našoj dugogodišnjoj članici žirija Jeleni Karleuši zahvaljujemo na svemu što je ona uradila oko ovoga projekta i svemu što je uradila za učesnike, dok će Grand produkcija nastaviti biti kuća gdje je Karleuša uvijek dobrodošla”, oglasili su se iz Grand produkcije.

Poznato je i da će produkcijski žiri da bude isti u svome sastavu, gdje je Saša Popović kao predsjedavajući i Snežana Đurišić, te Aleksandar Milić koji će da budu u stolicama za stručni žiri.

Tako će da bude održano prvo snimanje emisije Zvezda Granda i tu će prvi put da se pojavi poznata Svetlana Ražnatović, a sigurni smo da je ona spremna skroz za tu priliku, dok su se svi zapitali šta to radi bivša članica žirija, Jelena Karleuša.

Ona zapravo danas slavi rođendan svojim kćerkama, a poklon je zapravo spremila put u Pariz, pa je rekla da je za nju to divan dan i da ih njihova mama vodi u pariz.

Advertisement