Poznata Srpska pjevačica narode muzike Ceca Ražnatović podijelila je na Instagramu nekoliko snimaka svojih otkrića kako se u njezinoj kući slavi i slavi doček Nove godine. Pjevačica je otkrila kako je uživala u raspoloženju i pjesmi sa svojom kćeri Anastasijom, dečkom Đorđem Kuljićem i najboljim prijateljem Nevenom Lazićem, njihovim prijateljima Acom Lukasom i Damirom Handanovićem i mnogim drugima.

U jednom su se trenutku Luka i Ceca zgrabili za mikrofon, a posebnu emociju izazvao im je izvedbom pjesme „Kako mi nedostaješ“, kako bi proslavili dvadesetu godišnjicu smrti Željka Ražnatovića, pokojnog supruga pjevača. Podsjećamo sutra se navršava 20 godina od ubistva Željka Ražnatovića Arkana u Beogradu u hotelu Interkontinental. 

Posebno je zanimljivo da su Ceca i njeni gosti bili vrlo ležerno odjeveni, dok folk zvijezda nije imala ni trunku šminke. Jednostavno, obiteljski i s puno osmijeha i radosti. Njezin sin Veljko nije dijelio trenutke slavlja na društvenim mrežama, ali je čestitao svojim sljedbenicima novogodišnji dan porukom koju je objavio kao Instagram Story.

Dok je pohađala osnovnu i srednju veterinarsku školu, Ceca je danju studirala i noću je pjevala. Otac Slobodan pratio je nastupe, a onda ju je Mirko Kodić, skladatelj i harmonikaš, uočio na moru, pa je potpisao svoj prvi profesionalni ugovor s PGP RTS-om i snimio album Cvetak zanovetak iz 1988. godine. Ovom pjesmom osvaja nagradu za najuspješniji debi na festivalu Ilidža i velikim koracima seli do vrha pozornice.

 

Preporuke
Loading..