Svetlana Ceca Ražnatović je jedna od najpoznatijih Srpskih pjevačica , ako ne i najpoznatija , kada kažete Ceca nema osobe koja e zna o kome se radi , osim toga ona je ujedno i jedna od najbogatijih žena u Srbiji. Svoje bogatstvo je dijelom naslijedila d pokojnog muža , a dijelom je zaradila ,jer  Ceca je jedna zaista uspješna žena. Međutim za razliku od mnogih ona zapravo ne bježi od toga ni da taj novac trosi, ni na sebe ni na djecu.

 

 

Ona je uvijek sređena, dotjerana i u najskupljim stvarima , ali sa ukusom , jer sa druge strane imamo  veliki broj n+bogatih žena koje zapravo iako imaju skupe krpice ne kupuju ih i ne kominuju sa ukusom , pa im je ta skupoća uzaludna. Što se tiče današnjeg stajlina , radilo se o ročištu suđenja nje i Jelene Karleuše. Svako ročište je bitka u stajlinzima između njih dvije. Ceca se jučer na ročištu pojavila u skupom Tedi kaputu koji je platila preko 3500 evra , a osim toga imala je i Luis Vuiton torbu za koju je sigurno čak i preko 1.750 evra, a predivne BAlensijaga čizme vrijede nevjerovatnih 800 evra.

Kada posmatramo Cecu kao pjevačicu zasigurno joj ne možemo naći mane niti mrlje , a što se tiče stajlinga danas i u posljednje vrijeme je to svakako besprijekorno , ali je imala i ona svojih trenutaka, kada smo se znali zapitati što joj je to trebalo. Ali je svoj ukus s godinama izoštrila i usavršila , pa je sve u čemu je viđamo posljednjih godina besprijekorno , a možda je dijelom za to odgovorna i njena kćerka Anastasija , ali to nećemo saznati.