Ceca se konačno oglasila, ovo je prava istina: Evo zašto Brena nije htjela da dođe na svadbu Veljka Ražnatovića - Lifesytledom

Ceca se konačno oglasila, ovo je prava istina: Evo zašto Brena nije htjela da dođe na svadbu Veljka Ražnatovića

Iako se dugo godina popularna pjevačica Svetlana Ražnatović zvana Ceca i pjevačica Lepa Brena  druže, umjesto da dođe na svadbu Cecinog sina Veljka Ražnatovića, Lepa Brena je odlučila da ide u Monako i samim odlaskom je uzburkala javnost.

Jedna od teorija, kako sami izvori tvrde,  jeste da popularna pjevačica Lepa Brena uopšte nije pozvana na vjenčanje što je zapravo i pokrenulo ove priče kao i  da pjevačica Svetlana Ražnatović nije bila prisutna  na svadbenom slavlju Aleksandre i Filipa Živojinovića.

Povodom ovih priča pjevačica Svetlana Ražnatović odlučila je da se oglasi i prekine raznolike priče te nam je samim oglašavanjem kazala  pravi razlog zbog čega Lepa Brena nije bila prisutna kod brojnih zvanica Bogdane i Veljka.

– Ne, žena nije ni dobila pozivnicu, to su samo ružna nagađanja…. kazala nam je Svetlana Ražnatović. I tako nam je Ceca otkrila pravi razlog što Brena nije došla na svadbeno veselje Bogdane i Veljka Ražnatovića.

Iako pjevačica Lepa Brena nije bila prisutna na svadbenom veselju Veljka Ražnatovića i Bogdane to nije sprečilo Svetlanu Ražnatović da bude opuštena. Folk diva Svetlana Ražnatović bila je među najveselijima na vjenčanju njenog sina Veljka i njegove izabranice Bogdane, te je tako svadba  cijelu Srbiju ostavila bez teksta brojnim glamuroznim detaljima i nevjerovatnom atmosferom za koju su se pobrinule brojne Cecine kolege.

Categories: Najnovije

Leave A Reply