Ceca otjerala sina Veljka na selo, natjerala ga da radi teške fizičke poslove i čuva ovce: Pogledajte šta se još nalazi na njivi, fanovi u nevjerici - Lifesytledom

Ceca otjerala sina Veljka na selo, natjerala ga da radi teške fizičke poslove i čuva ovce: Pogledajte šta se još nalazi na njivi, fanovi u nevjerici

Cecin sin Veljko Ražnatović definitivno je bio u centru pažnje. Naravno prvi razlog je taj što mu je mama Ceca. Ali bilo je toga više od toga. Naime, otkad je Veljko objavio da Bogdanova supruga ne prestaje da im se ruga. Međutim, nedavno se dogodilo nešto što je potpuno zasjenilo sve.

Cecin Veljko fotografiran je u selu, a ustvari objavio je fotografiju na kojoj se jasno vidi da nije u nekom seoskom imanju. Iza vas se vide ovce, livadna stabla. Dakle, neko imanje na farmi. Mnogi ljudi nagađaju da je Veljko došao s prijateljima raditi teške psalme za fitness. Neki kažu da je možda došao ovdje trenirati. Naravno da su špekulacije predvodile.

Nitko ne zna kako je Veljko zaštićen tamo na poljima među zelenilom. Možda mu je samo dosadilo biti u gradu i u tom neredu, zar ne.

Upravo je bio na toj čudnoj fotografiji. Nije imao ni majicu, što je bilo zaista čudno.

Sjetite se, Veljko je inače poznati sportaš, a njegova zaručnica Bogdana bivša je košarkašica. Radila je i na tržnici, navode mediji. Veljko je odlučio da će stati na ludi kamen, ali pitanje je kada. Ceca ne kaže ništa, javnost ne zna točan datum. Možda želi potpuno urediti vilu za novu snahu.

Dakle, Ceca je bila prilično ushićena za takve stvari, tako da će Bogdan uživati u svemu tome. Vidjet ćemo ostaje li u Cecinoj vili ili ne.

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply