Sa karijerom dugom preko trideset godina, Ceca Ražnatović je opšte priznata kao jedna od najpoznatijih folk pjevačica u Srbiji, otpjevavši brojne hitove koje mnogi i dalje njeguju.

 

Nakon udaje za Željka Ražnatovića Arkana sredinom 1990-ih, pozornost javnosti i medija okrenula se njezinom privatnom životu, a njezina djeca Anastasija i Veljko bacila su se u središte pozornosti. Nakon Arkanove prerane smrti prije 22 godine u jednom hotelu, Ceca se odlučila posvetiti isključivo odgoju djece i karijeri, a sve do prije dvije godine suzdržavala se od pojavljivanja u javnosti uz muškarce koji bi mogli biti percipirani kao njen romantični partner. U to vrijeme uplovila je u ljubavnu vezu s Bogdanom Srejovićem, ali je ona kratko trajala.

 

 

Umjetnica i njezini rođaci aktivno sudjeluju u zabavnom programu Ceca i deca, koji emitira Blic televizija. U nedavnoj epizodi ispričala je šaljivu anegdotu o šali koju je izvela na račun svog bliskog suborca ​​Sretena Radovića 2006. godine. Sreten je ostao zatečen kada mu je Ceca uoči svog velikog koncerta na Ušću javila da je u drugom stanju i da čeka blizance. .

 

Sreten joj je čestitao i raspitivao se o njezinim daljnjim planovima. Ona je odgovorila da će nakon koncerta otputovati na Cipar na porođaj, ali da će potom krenuti za Srbiju. Na pitanje o svojoj djeci, Ceca je objasnila da namjerava da ih povede sa sobom u Srbiju i da će obavijestiti javnost da su porijeklom s Kipra. Tek kad je primijetila da Sreten ozbiljno shvaća njezine riječi, otkrila je da je njezin prvi odgovor bio samo šala.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here