Jedna od najboljih pjevačica na cijelom Balkanu jeste svakako Ceca Ražnatović koja gdje god da se pojavi ostavlja sve apsolutno bez daha kako samo izgleda. Ona je u novu 2021. godinu ušla sasvim sa emocijama, jer pored sebe napokon ima čovjeka svog života u kojeg se zaljubila. Njen izabranik Bogdan je 9 godina mlađi od nje, koji je jdan zgodan i mladi biznismen.

Isto tako možemo da kažemo da je veliki broj žena jako ljubomoran sada na pjevačicu. Međutim,nju nikako ne zanimaju komentari koje daju ljudi kako je on mlađi od nje,kako treba dedu da nađe i slične. Ova vijst je svakako najviše iznenadila javnost, jer Bogdan Srejović je neko ko se nikako ne nalazi u estradnim vodama, i ko nije tako gradio svoj uspjeh. On je jedan obični menadžer koji ima svoj lanac resotana u Beogradu. Bogdan je prije Cece biou braku sa sadašnjom zaručnicom Saše Kovačević i sa kojom je on dobio kćerku koja danas živi s njim i sa kojom je naravno upoznao i Cecu Ražnatović svoju sadašnju djevojku.

Ceca je tako sda odlučila da malo obraduje svoje fanove pa se oglasila putem svoje društvene mreže Instagram na kojoj je veoma aktivna. Pjevačica je svojim pratiocima pokazala jedan mali kutak koji se nalaziu njenojsobi, a u pitanju je slika sa uspomenama. Tako se među tim porodičnim slikama na početku same police našla i slika u okviru njenog bivšeg muža Željka Ražnatovića, svima poznatijem kao Arkan, koji je kako svi znamo likvidiran u Internacionalnom hotelu u Beogradu.

 Ovako nešto Ceca nikada nije pokazivala u javnosti, jer ona to smatra intimnim stvarima.