I danas ćemo se dotaknuti teme koja je ovih dana aktuelna a to je život Arkana i njegove posljednje supruge Svetlane Ražnatović Cece , Ceca veoam rano ostala Arkanova udovica i ostala je sa dvoje male djece , međutim uprkos svemu tome , ona je izgradila jednu uspješnu karijeru o kojoj velika većina može samo sanjatai , jer njen nivo teško da će iko od njih dosegnuti , ipak je dovoljno samo reći Ceca a cijeli Balkan i istoča Evropa će znati ko je , barem jednu njenu pjesmu.

Dok se veliki broj njenih kolega žali na krizu zbog novonastale situacije sa koronavirusom i cijelom pandemijom Ceca nem tih problema , on krizu i ne osjrti , kao da se ništa i ne dešava po pitanju tog apsketa života , odnosno finanasija. Ali da budemo realni veliki dio tog kolača zvanog finansije , potiče još iz vremena njenog života sa Arkanom, a način na koji je on zgrnuo svoje bogatstvo je svima dobro poznat , ali se o tome već odavno više ne priča.

Dobro je poznato da je Ceca izmenila Arkanov testamen , i d aje iz njega najerno izostavila sve bivše supruge i djecu iz tih brakova , a ostavila sebe i svoju djecu , jdna je osoba koju nije smjela izbrisati , a to je njena svekrva , Slavica, koja je bila žena od karaktera , željezne ruke i nije imala pardona ni orema kome , pa ni prema Ceci. I ona je bila jedina žena u Arkanovom životu koje se plašio i koju je do te mjere poštovao. Slušao je samo njene savjete. Vjeruje se da je rped njoj i Ceca ustuknula par puta, te da nisu imale aš neki sjajan odnos. Kada je Slavica preminula , Ceca je bila na turneji u Australiji, a na Slavicinoj sahrani su bili samo Anastasija i Veljko.