“Srpska majka” je žena koja je imala značajan uticaj u poslednjih 50 godina, ne samo u Srbiji, već i na celom Balkanu. Čak i oni najradikalnijih stavova povremeno će poslušati neku od njenih pjesama.

Pojavila se sredinom 80-ih godina prošlog veka, sa hitom “Cvetak zanovetak”, i nije mogla da prođe ispod radara moćnika. Tada ju je odmah primetio najveći kriminalac bivše Jugoslavije Željko Ražnatović. Nije mogla da mu odoli, te se nakon vrlo kratke veze udala za njega 1989. godine, na vjenčanju koje se i danas pamti. Dobili su sina Veljka, a Ražnatović je streljan 2001. godine u hotelu Interkontinental u Beogradu.

Mnogi veruju da je Željko Ražnatović Arkan bio pravi muškarac u njenom životu, ali to nije tačno. Ona je zapravo bila u vezi sa Harijem Bosancem, poznatim vlasnikom švajcarskih diskoteka, ali su raskinuli na početku rata. Vladimir Lukić je tada bio njen dečko koji je bio član Crvene zvezde, ali kada je otišao u vojsku, Željko ju je odmah zgrabio.

Njih dvoje su i dalje u dobrim odnosima, a on je sa suprugom i decom prisustvovao venčanju njenog sina Veljka. Poznato je da je veliki navijač Crvene zvezde, a on je ranije bio u braku sa Lidijom Vukičević, sa kojom je dobio dva sina. Mnogi smatraju da je njegova sadašnja supruga bolja opcija od Cece. Napišite svoja mišljenja u komentarima.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here