Maratonski sudski proces koji se odvijao zbog tužbi između Jelene Karleuše i Svetlane Ražnatvić Cece je prema pisanjima medija danas dobio svoj epilog. Naime ovo suđenje traje već toliko dugo da su mnogi zaboravili i zašto je u opšte počelo. Zna se smao da su njiuh dvije suparnice na svim mogućim poljima i frontovima , da ne trpe vidjeti jedna drugu ni na slici.

A njihov se rasprave i nesuglasnosti dio tabloda svakodnevno , Karleuš ako ne napad majku napada djecu i tako u krug se odvija ta njihova dinamika. Međutim on čim su se svi najviše bavili tokom ovog suđenja su njihpvi stajlinzi. Od samog stila i i pojave do toga koliko je koji koštao. Prije nekoliko dana smo pisali upravo o tome koliko je koštao Cecin outfit u kome je došla na sud , a koštao je preko 15 prosječnih srpkih plata. I uvijek vlada neko nadmudrivanje između njih dvije pa čak i u tome.

Danas su prema Cecinim riječime obje davale iskaze , pa je cijeli proces dugo trajao , ali ona navodi da je to takav princip i da je isti i za njih dvije kao i za sve ostale graane , te d aim nikakvu privilegiju ne donosi to što su poznate. Sud mora da radi svoj posap. Kada su je novinari upitali da li je istina da  je ona dobila na sudu , Ceca je krako odgovorila ” jesam” , i nakon togaje dodala još samo “dugo je trajalo , gladna sam.” mahnula je i otišla , a čak je stigla i napraviti selfie sa svojim advokatom , tako da vjerujemo da je istina da je ona izašla kao pobjednica.