Nakon duže pauze , konačno je krenulo snimanje emisija muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Na malim ekranima se konačno pojavila i trenutno najbolja pop pjevačica Marija Šerifović , koju su njeni fanovi baš poželjeli.

 

Poznato je da je javnost uvijek interesovao Marijin privatni život, posebno kada su u pitanju njene ljubavne veze , a mnogima je jako interesantna njena seksualna orijentacija , koja još uvijek nije do kraja definisana. Mada mnogi smatraju da je Marija lezbejka , te da voli žene.

Poznato je da je Marija u prošlosti imala ljubavne veze sa muškarcima , i nikada nije izjavila da preferira žene. Neko se vrijeme čak pričalo kako je Marija u vezi sa Džejlom Ramović , ali onda se saznalo da Džejla ima momka. Poslije toga se špekulisalo kako je Marija u vezi sa ženmo jednog političara koji je gej , ali je ta priča utihnula. Naime , Marija je nedavno izbacila i fotografiju na kojoj je ona u kolima i za vrijeme vožnje drži jednu žensku ruku u svojoj ruci , pa su se mnogi zapitali čija je to ruka.

Preporuke