Bujna plavuša je prekinula finale Lige šampiona, a ovako je reagovala kad je saznala kolika joj je kazna - niko ne može da povjeruje (video) - Lifesytledom

Bujna plavuša je prekinula finale Lige šampiona, a ovako je reagovala kad je saznala kolika joj je kazna – niko ne može da povjeruje (video)

ONA JE UTRČALA U TEREN U FINALU LIGE ŠAMPIONA I MOŽE REĆI DA JOJ SE TO ISPLATILO ITEKAKO.

Radi se o Kinsez Wolanski, a ova bujna djevojka je utrčala u teren tako što je bila oskudno odjevena, a promovirala je internet stranicu svog dečka, imala je natpis na stranici. Procjenjuje se kako je ta reklama u milijunima dolara imala vrijednost, a kazna od 15 hiljada eura kazne koju je ona dobila je jako smiješna u odnosu na tu cifru.

Atraktivna Ruskinja je dobila 5000 eura kazne jer je utrčala, a dodatnih 10 jer je reklamirala. A zna se svakako šta je najdraže UEFA-i.

Ona je preko noći dobila dva miliona novih pratitelja, ali joj je račun hakiran, napravila je veliku reklamu dečku, ali ju je Instagram kaznio na najgoi mogući način, tako joj je ukinuo popularni profil na toj mreži.

Ipak se može reći kako je postigla svoj cilj u tome. Šta mislite vi o tome?
Ostanite i dalje uz nas, donosit ćemo vam uvijek svježe informacije, budite dio nas, kao i uvijek do sad. Da li ste vi pratili finale Lige Šampiona, kako biste vi opisali ovaj potez koji je uradila ova atraktivna Ruskinja, Kinsey? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima, tu smo da se družimo

Categories: Najnovije

Leave A Reply