Buba Corelli je van sebe ne može da vjeruje šta se događa njegovim najmilim, te na neki način i sebe krivi zbog svih tih dešavanja.

Nedavno je u oružanom sukobu i on učestvovao  te je bio priveden radi korištenje oružja, no on nije bio meta istrage već je priveden u ulozi svjedoka. Ono što se sinoć dogodilo jeste da je njegov brat upucan i to u leđa, te je hitno prevežen u bolnicu no on je odbio ljekarski pregled i želio je da izađe kući.

Buba je šokiran zbog svega jer je Mikac nastradao ali na svu sreću nije životno ugrožen. Mnogi su se odmah pitali zbog čega se desila ova pucnjava te koji su motivi napada. Da li  je napadnut Bubin brat zbog ličnih problema ili je pak razlog njegov brat. Te se također postavlja pitanje da li se ovaj okršaj može povezati sa nedavnom pucnjavom u kojoj je također bio Buba Corelli.

Popularni reper je i prošli put dao svoj demant na sve moguće navode te je izjavio kako je sve ovo montirano protiv njega, na kraju je ipak priznao da je u mladosti činio greške no danas je sve to iza njega i želi da se bavi poslom koji voli i koji uspješno radi zajedno sa Jalom Bratom.

Konačan sudski epilog ćemo morati sačekati do okončanja istrage, a također i očekujemo Bubino oglašavanje povodom ovih nemilih dešavanja vezanih za njegov najuži krug porodice.