"Bruka i sramota", Jelena Karleuša čula šta se desilo Severini, odmah se oglasila na Instagramu: Region bruji o onome što je napisala, ovo joj nije trebalo - Lifesytledom

“Bruka i sramota”, Jelena Karleuša čula šta se desilo Severini, odmah se oglasila na Instagramu: Region bruji o onome što je napisala, ovo joj nije trebalo

Sudija Tea Golub jutros je presudila u korist srpskog tajkuna Milana Popovića u suđenju sa pjevačicom Severinom, za starateljstvo nad njihovim zajedničkim djetetom.

Tako je sudija donijela privremenu mjeru i odluku da Severinino dijete živi s ocem i da on vodi samostalnu brigu o djetetu što se tiče obrazovanja i zdravlja. Hrvatska pjevačica potpuno je ostala šokirana ovom viješću, te je jedva uspjela da izusti koju riječ kada su je novinari pozvali da prokomentariše presudu.

Kao što je već navedeno, i dalje nije poznato na kojoj adresi će dijete živjeti.

Dok je komentarisala presudu, Severina se gušila u suzama i priznala da nije očekivala ovu odluku zato što je u postupanju napravljen presedan. I pjevačica Jelena Karleuša se oglasila poslije ovog događaja, te je svojoj kolegici pružila punu podršku.

Jelena je poručila putem Instagrama da je ovakva odluka sramotna i iskazala je pjevačici želje da se što prije uspije izboriti za svoje dijete.

Categories: Najnovije,Showbizz

Leave A Reply