Intervju koji su princ Harry i Meghan Markle dali Opri odjeknuo je u cijelom svijetu, aneke Britance je toliko naljutio da su tražili da se ovome paru ukinu titule jer su pokazali veliko nepoštovanje prema kraljici Elizabeti. Na sve je reagirao i poznati britanski voditelj Pierce Morgan koji je često kritikovao ovaj par: “Ovaj je intervju sramotna izdaja kraljice i kraljevske obitelji. Očekivao sam ovakvo opako i destruktivno sebično ponašanje od Meghan Markle, ali da joj Harry dopušta da ovako govori o njegovoj obitelji i monarhiji je sramotno. Harry želi da Amerika i ostatak svijeta mrze njegovu vlastitu obitelj, monarhiju i njegovu državu. Predlažem da pričekamo da žrtve divljanja njegove žene odgovore prije nego što počnu s mržnjom”, rekao je poznati voditelj

Poznati voditelj je veoma kivan na poznati par pa je na društvenim mrežama objavio i ove stvari: “Da razjasnimo: princ Harry i njegova žena su proveli dva sata blateći sve što kraljica predstavlja i za što je teško radila da se održi, istovremeno se praveći da je podržavaju. Sve su to radili dok je njen 99-godišnji suprug Philip ozbiljno bolestan i leži u bolnici. To je vrijedno prijezira”– Na sve ovo su se oglasili i mnogi drugi Britanci, te su ostavili mnoge komentare na društvenim mrežama, a ovo su samo neki od njih:

“Je li to Meghan upravo nazvala kraljevsku obitelj rasistima? Ona pokušava napraviti problem s ovim intervjuom, a radi se o Harryjevoj obitelji. Osobno, mislim da bi Meghan i Harryju trebalo oduzeti titule. Otišli su predaleko s ovim.”

“Nadam se da će kraljica uzeti Meghan i Harryju sve titule koje im je dala prije tri godine.”

“Meghan i Harry su uvreda za ovu zemlju, njeno veličanstvo bi im trebalo oduzeti titule.”

“Kakva kuja. Nadam se da će ona i Harry izgubiti titule. Ona se ne zna ponašati i ne zaslužuje imati veze s kraljevskom obitelji. Meghanina polusestra je imala pravo.”