Jedna popularna tema među ženama danas je kako izgledati mlađe. Uz toliko mnogo proizvoda protiv starenja na tržištu, može biti teško znati koji od njih vrijedi isprobati. Ali generalno, žene traže načine da smanje bore i izgledaju najbolje što mogu.

Kada žene vide da im proizvod koji su kupile ne daje rezultate koje žele, često se pitaju zašto su trošile novac na njega. Međutim, kompanije često imaju odlične marketinške strategije koje tjeraju ljude da kupe njihove proizvode, čak i ako na kraju ne budu učinkoviti. Ovo samo pokazuje koliko je marketing važan u svakoj prodaji.

Danas istražujemo još jednu opciju za prevenciju bora, koja ima veze s prirodom. Prema mišljenju dermatologa, sve počinje od masne kože. To može dovesti do raznih mitesera i iritacije kože, kao i bubuljica ispod kože – što je veliki problem za svaku ženu. Međutim, s druge strane, stručnjaci kažu da masnija koža, vjerovali ili ne, sporije stari.

Ovaj recept vam može pomoći da zaštitite svoju kožu smanjujući upalu i održavajući kožu hidratiziranom. Stručnjaci preporučuju korištenje uveče prije spavanja na čistom licu. Trebat će vam dvije trećine šolje filtrirane ili destilovane vode, pola kašičice kokosovog ulja, 10 kapi ulja lavande i jedna trećina šolje kastilskog sapuna. Promiješajte i nanesite jednom uveče na lice. Prvi efekti će biti vidljivi za dvije sedmice do mjesec dana.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here