Ne prođe gotovo nijedan dan a da ne napišemo nešto o Lepoj Breni koja je jednostavno pravi magnet za sve medije ne samo u regiji, nego u cijelom ovom dijelu Evrope. Tako je to gotovo posljednjih 30 godina, a baš iz tog perioda, samo za vcas smo pronašli jednu jako zanimljivu fotku o kojoj ćemo pisati u današnjem članku.Veliku Fahretu Jahić, ili popularnije Lepu Brenu, obožavali su i ljubili milioni ljudi, a među njima je i jedna naša poznata pjevačica koja je na Instagramu objavila fotografiju s vodećom zvijezdom bivše Jugoslavije. Na fotografiji je Danijela Karić koja je uz sliku napisala:

“Mojoj sreći nije bilo kraja. Ja s našom najvećom zvijezdom svih vremena na pozornici, koncertom Lepe Brene i orkestrom” Slatki grijeh “u Peći, Sportska dvorana.” Eto, ko bi rekao da će se i ona latiti mikrofona jednog dana. Danas se baš odlučila podsjetiti na to kako je izgledala kao skroz mala, i to u društvu jedne ovakve legende narodne muzike. Sigurno je Brena mnogim obožavateljima na ovaj ili onaj način dala draga sjećanja. Više ne pjeva sa “Slatkim grijehom”, ali i danas nastupa diljem bivše Jugoslavije, baš kao i prije par desetina godina. Što je s Danielom? Ona se, poput Lepe Brene, bavi pjevanjem. Devedesetih godina prošlog vijeka bila je dio dueta D&D sa svojom sestrom Danicom Karić, a zatim je otišla u solo vode.

Možda je taj susret bio presudan za izbor njezine profesije. Atraktivna plavuša danas je i mama, a  ima dvije kćerke Moniku i sina Filipa. 

Preporuke
Loading..