Pjevačica je otkrila bez dlake na jeziku kakvo mišljenje ima o Stefanu Živojinoviću i postoji li mogućnost da postane Breninom snajkom.

Milica otkrila šta misli o nedavnoj Stefanovoj izjavi i da li bi željela biti Brenina snajka

Sin naše poznate folk pjevačice Lepe Brene – Stefan Živojinović, otkrio je nedavno da je koleginica koja mu se sviđa upravo atraktivna pjevačica Milica Pavlović i dodao da bi rado bio sa njom.

Iskoristili smo priliku da Milicu pitamo šta na ove njegove riječi kaže i postoji li šansa da bude Brenina snajka u budućnosti.

-Meni je to lično kompliment, Stefan kao dečko koji ima izvanredan talenat, zaista mislim da je iza njega blistava karijera. Naravno da ima taj hendikep kad su mu roditelji poznati, pa mora malo više da se dokazuje, takav smo mi narod, ali u njega uopšte ne sumnjam jer kvalitet uvijek ispliva.

Tako da, taj kompliment sa njegove strane mi zaista prija i drago mi je da ima takvo mišljenje o meni jer ja o njemu imam prelijepo, odgovorila je Milica.

Na pitanje da li bi postala Brenina snajka, Milica je izjavila uz osmijeh da ‘nema pojma, zasad ne bi’.

-Pa fizički a i ovako što se kaže duševno, i u glavi, kakvi smo, mislim da bismo bili super spoj. Ali sad sve figurativno pričamo i tu ima još mnogo faktora da bi se dvoje ljudi poklopilo, rekla je Milica na pitanje šta misli kako Stefan i ona idu zajedno.

Šta vi mislite – da li bi Milica Pavlović i Stefan bili lijep par i da li biste voljeli da ih vidite zajedno?

Preporuke
Loading..