Da je nekima zaista lijepo i u dobar pandemije uzrokovane korona virusom, te da nisu ni osjetili na svojoj “koži” dokaz je i ova priča koju vam donosimo.

Mnoge estradne ličnosti odlučile su da podignu svoj glas sve zbog neimsštine, a razlog tome je sto nemaju mogučnosti da se bave poslom. Zbog mjer koje su napravljene oni ne mogu da nastupaju i da zarađuju kako su to inače i radili. Jedna od zvijezda koja nije osjetila pandemiju, ali je ipak prva stala na stranu kolegica i kolega jeste Jelena Karleuša.

Ona je napisala otvoreno pismo gdje je rekla kako je poražavjujeće da kolegice i kolege nemaju nastupa a pri tome nemaju šta da jedu. Pojedini moraju da prave privatne zabave da bi zaradili koji dinar iako na taj način riskiraju da se zaraze i da bolest prenesu na svoje najbliže koji su ujedno i najkritičnija kategorija.

Da neke pandemija nije poremetila dokaz je i kraljica narodne muzike Lepa Brena. Naime ona je i mimo muzike, tačnije bez pjevanja, zaradila na desetine miliona eura. Zahvaljujući svojoj produkciji Grandu ona je uspjela da zaradi pravo bogatstvo, te doslovno i ne mora da se bavi svojim poslom pjevanjem.

Ona je objavila fotografiju na društvenim mrežama nastalu prije nekoliko sati da je uložila dosta novca u svoj izgled, te da je platila najnoviju metodu sređivanja lica bez nekih velikih estetskih medicinskih zahvata. Ova fotografija izazvala je salvu komentara te su je mnogi osudili zbog ovoga poteza.