Lepa Brena je sa svojim suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem kupila jahtu od trideset metara, a za koju su oni navodno dali šest miliona eura u svrhu obilaženja cijelog svijeta. Ove godine su oni odlučili da malo plove Mediteranom sa sestrom od pjevačicom i sa prijateljima.

Lepa Brena i njen suprug Boba su uvijek bili poznati kao ljudi koji vole da putuju, pa se i poznato da su uvijek puno radili, te zaradili novac i tako su otvorili razne biznise i prihode zbog kojih sebi mogu da priušte ovakav luksuz.

Pored toga što je dosta pričala o ovoj jahti, pjevačica je otkrila kako ova njena jahta ima šest spavaćih soba i nikada do sada nisu pokazali kako to izgleda čitav brod.

Ovoga puta su pokazali na fotografiji kako to njihova jahta izgleda gdje su stojali ispred nje sa svojim članovima porodice i prijateljima, dok je i sama Brena rekla kako ona uživa u odmoru koji je veoma bitan za nju i za stanje uma, te je rekla da su putovanja razlikost i udaljenost.

“Mi nismo mogli da se družimo nego smo mogli samo da plovimo i tako sam ja barem godinu dana imala pauze i odmora kako bi našla ono što sam cijeli život htjela, a to je da plovim i dasam na vodi, a ja zaista volim vodu i more, te volim i brodove. Mi smo zaista htjeli da sebi nešto priuštimo, a u to vrijeme je bila specifična situacija”, jednom je prilikom Brena otkrila u razgovoru sa medijima.

Advertisement