Lepa Brena je slavna pjevačica i možemo reći za nju da je najpopularnija kad je u pitanju region. Ona je svoju karijeru počela graditi ranih osamdesetih godina, a i dalje traje na estradi i sceni, njeni hitovi su iz dana u dan sve slušaniji.

Popularna pjevačica je isprobala sebe i u glumačkim vodama, pa je tako snimila i filmove poput HAJDE DA SE VOLIMO, ukupno imamo tri dijela tog filma.

Nekad je bila najuspješnija pjevačica, dominirala je godinama, dominira i sad, ali ne u toj mjeri kao prije. Mnoge djevojčice i djevojke su željele nekada da izgledaju kao Lepa Brena.

Jelena Karleuša je danas slavna pjevačica koja je rekla da joj je Brena bila idol.

Karleuša je rekla da se zbog Brene krenula baviti pjevanjem, na internetu se može vidjeti i njihova zajednička fotka sa jednog koncerta održanog u Vrnjačkoj Banji, tad je JK bila još uvijek djevojčica.

U nastavku vam ostavljamo da pogledate o kakvoj fotki je riječ. Ako se malo bolje zagledate, vidjeti ćete da je ovo Jelena Karleuša, iako je u prvi mah teško prepoznati odmah, obzirom da je Jelena danas jedna od najzgodnijih riba na estradi, i neko ko ulaže mnogo vremena u svoj izgled. Neko ko je odradio veliki broj operacija da bi poboljšao svoj izgled. Šta vi mislite o njoj? Dopada li se vama kako izgleda Jelena Karleuša, ili ne?

Sigurno da niste odmah shvatili da je JK u pitanju, teško je ovdje prepoznati popularnu divu. Brena je u to vrijeme bila idol skoro svakoj djevojčici.

Advertisement