Lepa Brena je od kako je stupila na estradu ime i brend sama za sebe, nema te osobe koja ne zna ko je Lepa Brena , i to čak i ako ne sluša tu vrstu muzike , jednostavno je nemoguće bilo zaobići njenu pojavu. Ona se od samih poečataka pokaza kao unikatna pojva , koju su brojen druge pjvačice pokušale imitirati ili kopirati , ali nikome nije pošlo za rukom do dana današnjeg , Lepa Brena je ipak samo jedna. Ona je svoju karijeru gradila kamen po kamen , a njene pjesme stare i po trideset godina se pjevaju i sada i vjerovatno će ih pjevati i generacije koje dolaze jer je to neprolazni kvalitet.

Lepa Brena je u jeku svoje popularnosti osamdesetih godina snimila i nekoliko filmova , Hajde da se volimo i to u ni manje ni više nego tri nastavka , a ti su filmovi postali antologijska djela koja se prenose i gledaju generacijama , i uvijek su zanimljivi i smiješni. Ona iza sebe ima toliko hitova da neke njene kolegice ne mogu ni sanjati o tome , od pjesama poput Robinja , i Jugoslovenka , do novjih pjesama poput Zrno bibera , Kralj ,i mnogih drugih. Ono što je zanimljvo i o čemu danas govorimo  jeste fotografiju koju smo dobili , a to je fotografija na kojoj s enalazi Lepa Brena sa jednom djevojčicom , pred svoj koncer , tu djevojčicu na slici sigrno da ne možete prepoznati , ali ćemo vam otkriti da je danas i sama jako populara , često je zovu mala od skandala , već godinama je na našoj sceni. Često se nalazi u centru raznih afera , udata je za poznatog srpskog nogometaša , a popularnija je  od njega . Da pogodili ste , radi se o Jeleni KArleuši.

 

 

Jelena ne krije da je oduvijek voljela Lepu Brenu te da joj je bil idol , i da je ona krivac što se i sama poželjela baviti muzikom i pjevanjem. Njih dvije su sa godinama koje su protekle postale kolegice , ali i prijateljice , a to je prijateljstvo krunisano Jeleninim učešćem u žiriju Zvezda Granda.