Brena izazvala burnu reakciju javnosti ovom izjavom , Aleksandra se svaki put trese ko prut pred svojom svekrvom: Drsko joj poručila da vodi računa o djetetu, a ne da se ovim bavi - Lifesytledom

Brena izazvala burnu reakciju javnosti ovom izjavom , Aleksandra se svaki put trese ko prut pred svojom svekrvom: Drsko joj poručila da vodi računa o djetetu, a ne da se ovim bavi

Jedna od najpoznatijih pjevačica u našem regionu je bez ikakve sumnje Lepa Brena, koja je uvijek privlačila veliku pažnju u našem regionu. Ono na čemu joj svaka pjevačica s razlogom može da pozavidi jeste njena karijera koju je u godinama koje su iza nas uspjela da izgradi do tog nivoa da više nema osobe koja ne zna njeno ime i njene najpoznatije hitove. Ipak, sve to ima svoju cijenu, a Brena nikad nije dopuštala da njena porodica ispašta zbog toga što je ona bila poslovna žena.

Priznala je da nikad nije previše vremena provodila u kuhinji, te da je njen suprug Boba Živojinović mnogo bolji kuhar nego što je ona ikad bila. Također priznala je da joj se nikad nije sviđalo to što kada kuhate za nekoga, od vas se očekuje da uložite sate i sate truda u nešto, što će svejedno da se pojede za nekih pola sata.

Savjet da svoje vrijeme troši na bolje načine je dala i supruzi svog pastorka, Aleksandri Prijović. Naime, Brena tvrdi da je i za Aleksandru bolje da provodi vrijeme sa svojim djetetom, nego da gubi vrijeme u kuhinji, dok joj djeca odrastaju, a ona nema nikakvih uspomena s njima, zaključila je Brena.

Ne može se reći da pjevačica nije imala pravo ovaj put, iako je ova njena izjava izazvala burne komentare. Kako god, Brena tvrdi da njoj nikad nije bio problem da plaća za svoje obroke, te da uživa u lijepo postavljenom stolu i dobroj hrani, i kući, ali i u restoranima.

Loading..

Categories: Showbizz

Leave A Reply