Kada pomenemo Brazil, mi odmah pomislimo na neke ezgotične plaže i na egozitične djevojke i odmah na pamet padnu djevojke kako što su supermodel Adrijana Lima i tako dalje.

Svi mi bismo voljeli da izgledamo kao modeli, ali nekako smatramo to jako nedostižnim snom.

Međutim, šta bi se desilo kada bismo vam rekli da to nije istina.

Potrebno je samo malo više računa povesti o svom izgledu, i o tome šta unosimo u naš organizam.

Ukoliko imate viška kilograma vjerovatno ste do sada pokušavali razne vrste dijeta, ali vjerujemo da mnoge od tih dijeta se nisu pokazale efikasnim, ili se u jednom trenutku odustale od njih jer su zahtjevale mnogo odricanja, a ključ bilo kakvog uspjeha jeste svakako jaka volja.

Međutim, moramo da priznamo da veliki broj dijeta koje pronađemo na internetu zahtjevaju i neke namirnice koje nisu baš jefitine, a malo ko  dolazi sa naših prostora te namirnice može da priušti.

U nastavku današnjeg članka mi vam donosimo jednu dijetu koja je u posljednje vrijeme postala jako popualrna, a što se tiče nje postoje dva načina ove dijete. Jedna od njih je mnogo restriktivnija, dok druga je mnogo lakša.

Međutim, za koju god dijetu da se odlučite morate znati da svaka od njih zahtjeva mjesec dana i da nije za one ljude koji imaju zdrrvstvenih problema.

U onoj težoj dijeti, prvog dana vi možete da pojedete samo jednu jabuku, tri jajeta i to kuhana i popiti zeleni čaj, dok kod one druge možete jeste kao i u prvoj dijeta, samo što možete da ubacite i 100 grama govedine.

Ostatak pročitajte OVDJE

Preporuke