Brak koji je sretan i uspješan ovako izgleda - broj #2 će do suza nasmijati sigurno, ako se prepoznate, onda ste pravi sretnik - Lifesytledom

Brak koji je sretan i uspješan ovako izgleda – broj #2 će do suza nasmijati sigurno, ako se prepoznate, onda ste pravi sretnik

PRIJE NEGO SE ODLUČITE NA SUDBONOSNO DA, PROVJERITE S KIM ŽELITE PROVESTI OSTATAK ŽIVOTA. NEMOJTE DA BUDE PREKASNO ZA TO, VAŽNO JE DA SE ZAPITATE I SAMI DA LI STE SPREMNI DA S TOM NEKOM OSOBOM PROVEDTE OSTATAK ŽIVOTA.

Morate uvijek biti spremni na svaki mogući kompromis, morate se sve prilagoditi, važnije je da se slažete, nego da jedno drugom prebacujete za neke sitnice i greške. Postoji neki kalup gdje vi možete odrediti da li je dobar brak ili ne, tu mora da postoji ljubav i poštovanje, morate imati veliku dozu razumijevanja onoga što čini partner vaš, trebalo bi biti dobar recept ako želite da imate uspješan brak.

Sada ćemo vam neke slike prikazati, a vi sami procijenite da li je za vas brak ili ne?! Recite nam i da li su vam poznate neke stvari koje ćete ovdje vidjeti, dragi naši.

Pogledali ste sve ove slike, recite nam sada iskreno, šta možete da nam kažete o ovome, pišite nam svoje mišljenje vezano za ovo, brak bi trebao da bude svetinja, a ne neka bezazlena stvar, morate da naučite da se uzajamno poštujete i družite, saslušate jedno drugo, a ne da samo pričate o vašim problemima. Ako želite da vas neko sluša i savjetuje, morate naučiti i vi to raditi.

Opišite nam vaš brak

 

Categories: Najnovije

Leave A Reply