Ono što je sigurio jeste da voditeljski posao nije nimalo lagan i isto tako nije posao za svakoga i ne može ga svako raditi.

Vjerovatno ste i vi mislili kako je u ovom poslu dovoljno biti lijep, znati lijepo govoriti i samo je potrebno da čitate ono što vam se da, ali istina je sasvim drugačija.
Tu je potrebno sati i sati prirpreme programa, pozivanja gostiju, priprema pitanja, istraživanje o datoj temi.

Međutim, naročito je teško ukoliko je emisija koja se vodi ide uživo, a veliki broj grešaka koje se tu dešavaju se ne mogu ispraviti nego je potrebno ostati hladne glave i znati nastaviti emisiju.

Kada je rieč u Srbiji mi tu imamo nekoliko voditelja koji bi moglo bi se reći imaju neki status skoro kao estradne zvijezde, a među njima su Jovana Joksimović, Sanja MArinković, Ana Mihajlovski i tako dalje.

Jednostavno ljudi koji prate određenu tv program ili emisiju jednostavno naviknu na određen voditelj i onda im baš bude neobično ukoliko dođe do neke promjene, a nedavnose u Srbiji podigla jedna veoma velika medijska prašina oko otkaza Jovane Joksimović i Srđana Predojevića na Prva TV, i njihove emisjie Jutarnji program, a bili smo svjedoci da su mnogi špekulisali o tome kako bi mogao da dođe na njihovo mjestu, a njihovo mjesto je preuzela Bojana Ristovoljević koju stvarno ,dugo vremena nism vidjeli na malim ekranima
Ona ovu emisiju, tačnije emisiju Jutarnjeg programa vodi petkom i njen izgled je zasigurno oduševio sve ljude koji gledaju ovu emisiju.

Pogledate kako ona izgleda

Preporuke