Vjerujemo kako nema osobe u regiji koka ne poznaje ko je Dragan Stojković Bosanac koji je nekada bio veoma poznati harmonikaš i muzičar, a u posljednje vrijeme on je poznatiji kao stalni člank žirija najpopularnijeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

Naime, kada je u pitanju to takmičenje možemo slobodno da kažemo kako je on desna ruka Saši Popović a ako uzmemo u obzir njegovo iskustvo, to nas nimalo ne čudi

On je svojevremeno sarađivao sa poznatim imenima sa estrade i možemo slobodno da kažemo da on ima jedno veliko iskustvo iza sebe, zato nas i ne čudi kada kandidati biraju njega za mentora jer on itekako ima mnogo toga korisnog da im kaže.

Međutim, kako je omiljen kao član žirija, počeli smo se raspitivati i o njegovom privatnom životu, pa je tako svima postalo poznato da je njegova kćerka krenula njegovim stopama, Džidža i koja je svoju muzičku karijeru krenula graditi u Zvezdama Granda, što se njenom ocu baš i nije svidjelo.

Ona je na sebe skrenula pažnju svojim provokativnim izgledom, ali isto tako kada se saznalo da joj se Bosanac otac.

Kada su u pitanju posljednji mejseci nju nismo mogli vidjeti u javnosti, a onda je se ona odlučila pojaviti i ostaviti nas bez riječi svojom promjenoom stajlinga i izgleda.

Ona je promjenila frizuru, pa je čak izvadila i silikone iz usana, a svojim izgledom donekle podsjeća na Daru Bubamaru kada je frizura u pitanju.

Na cijelu ovu promjenu ona dobija masu pozitivinih komenatara, a vjerujemo da se i Bosancu sviđa ova promjena budući da je sada mnogo prirodnija nego inače.

Vaš komentar?

Preporuke