Kada pomenemo Zvezde Granda onda svi znamo da se radi o jednom od najpozantijih takmičenja na našim prostorima, koji iz godine u godinu i iz sezone u sezonu obara sve rekorde gledanosti, a jedan od razloga jeste to što imamo kandidate koji su iz raznih krajeva ove naše regije, ali i van nje.,

Posebnu draž u ovom takmičenju predstavlju članovi žirija koji su poznati da svojim komentarima nasmiju, ali isto tako i naljute takmičere i gledaoce kraj malih ekrana, a kada je u pitanju britkost jezika tu je neprikosnovena Jelena Karleuša, a pored nje su tu i Marija Šerifović. Đorđe David, Snežana Đurišić, Viki Milljković, Ana Bekuta i Dragan Stojković Bosanac.

Naime, tema današnjeg članka je upravo Bopsanac koji je član žirija možda od samog početka i vjerujemo kako bi bilo jako teško da se sve to zamisli bez njega.

On je pored toga i jedna desna ruka Saši Popoviću koji u njega imia jedno bezgranično povjerenje, a kada je on u pitanju on je u svoje vrijeme bio jedna od najpozantijih harmonikaša i u to vrijeme je Jugoslaviju obišao uzduž i poprijeko svirajući na svadbama i veselji i tako zaradivši veliku svotu novca.

Međutim, kada je u ptianju njegov privatni život o njemu se vrlo malo zna, a vrlo često on spominje svoju suprugu za koju kaže da mu je ona oslonac i velika podrška u braku koji traje nevjerovatne 43 godine.

Naime, njeno ime je Dunja, a zajedno sa njom Bosanac ima dvoje djece, kćerku Aleksandru, i sina Aleksandra

NJih dvoje su se upoznali na jednom nastupu gdje je Bosanac svirao hamroniku, a Dunja je pjevala u horu i kako je nekoliko puta naglasio Bosanac da za svoju ženu ima samo riječi hvale i da ga ona samo mazi i pazi i da samo kuha njegovu omiljenu hranu, a to su punjene parpike, hurmašice i kadaif.

Kako vi ovo komentarišete?

Preporuke