Idemo se u nastavku današnjeg članka malo opustiti sa malo smijeha, a najbolji način da se čovjek opusti jeste dobar vic .Jeste li za to ove nove radne sedmice? Na ovim prostorima vrlo dobro se zna, da najbolje idu vicevi o Srbima, Hrvatima ili muslimanima. Huso i Haso? Možda i najbolji i najpamtljiviji vicevi koji se mogu čuti u današnje vrijeme. 

Vic se može lako ispričati i zapamtitit, ali rijetko ko zna da vic ispriča na način da on stvarno bude smiješan. Edin Adilović je poznati Bosanski humorista, koji preko svog You Tube kanala nasmijava cijelu regiju, i to snimcima iz auta, bez ikakve montaže. Sve ispadne super i dobro sa njegove strane. 

Proslavio se vicevima o političarima, a cijela regija ga je prihvatila objeručke, posljednji koji je ispričao o Željki Komšiću postao je viralan za jako kratko vrijeme. Međutim, pravu prašinu je digao prije par mjeseci kada je ispričao vic o Saši Popoviću i njegovom Grand carstvu.Za Komšića je vic slijedeći: “Dolazi novinar u štab DF-a, i pita Željka jeste li vi Hrvat ili Bosanac, a Željko dogovara sa “Jesam”. Šta vi mislite uopšte o vicevima, da li s oni zdravi u današnje vrijeme? Znate li vi neki da nam ispričate? Napišite nam u komentarima neki vaš favorit. Ostanite i dalje sa nama. 

Preporuke