Bora Drljača bez dlake na jeziku: Mogu i 10 puta za noć da krešem, što mlađe to bolje: Moja žena trpi i gleda šta radim okolo - Lifesytledom

Bora Drljača bez dlake na jeziku: Mogu i 10 puta za noć da krešem, što mlađe to bolje: Moja žena trpi i gleda šta radim okolo

Popularni pjevač Bora Drljača otvoreno je progovorio o svojoj čitavoj karijeri, ljubavnim i emotivnim vezama, ekscesima, nevjernosti, ali i dotaknuo se ukupnog broja žena kojih je imao sa strane.

Bora je tada rekao da ne razumije ljude koji su u braku jedni s drugima bez ikakve akcije i da je bez puno žara bolje voljeti biti kvalitetni sami nego samo načiniti svoj život tužnim, brak je samo suvišan papir koji izrađuje probeme.

Kaže da je zadovoljio brojne mlađe djevojke, koje su ga redovito čekale nakon gotovo svakog koncerta. Bora je rekao da treba dopustiti onima koji su u vezi istog spola da usvoje djecu, najmlađima je bolje da odrastu u porodici i budu okruženi ljubavlju, davati prednost bogatim parovima, nekako je više isplativo, jer su sirotišta prepuna žedne djece, bez odjeće, bosih i gladnih. Definitivno bi im se trebala pružiti prilika.

Profesionalne prodavačice ljubavi bit će uklonjene s ulica, ali oni će moći zarađivati, porezi će se plaćati kao i svi mi, i najiskrenije, da bismo imali koristi od svojih trgovina, rekao je o prostituciji. Porez je porez, nije važno u kojem je poslu, zar ne?

“Cijeli sam život varao svoju ženu, imao sam vruće avanture bez oprosta, ali samo za jednu noć.”

Kaže da on ni sam ne zna koliko pohotnih i napaljenih djevojčica je imao u životu, stotine najvjerovatnije lako mogu prebrojati. Dugo nije imao veliku aferu, nije se zaljubio u takve žene. Neki od njegovih prijatelja su, već se godinu dana druže s djevojčicama, a on još uvijek čeka. Ima, kako tvrdi, jedna koja sada treba da krene u srednju školu, i kako tvrdi, ide mu voda na usta od same pomisli na nju.

Loading..

Categories: Showbizz

Leave A Reply