Već smo ranije pisali o tome kako je naš organizam sam po sebi fascinantan i u kojem postoji jedan savršenim mehanizam, tj da svaki organ koji postoji u našem tijelu postoji uloga i postoji njegova funkcija.

Mi se naime rađamo sa svi potrebnim dijelovima našeg tijela koji omogućavaju normalan život i naše fukncionisanje.

Međutim, ukoliko budemo imali sreće i ne razbolimo se ranije pa ne odemo na neke kontrole, možemo da otkrijemo čak i u poznim godinama za razne anomalije u našem tijelu za koje mi nismo ni znali.

Stoga, u nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu priču iz Brazila, a glavni akter je jedan 38 godišnjak iz Sao Paola koji je jednog dana počeo da osjeća bolove u kičmi koje su mu svakog dana pomalo otežavali normalan i svakodnevni način života.

Naime, onda je otišao i potražio pomoć ljekara kako bi otkrio koji je uzrok svega toga.

Onda su oni otkrili jednu stvar koja je zaprepastila ne samo njega nego sve ostale,. a na snimku su otkrlii da je došlo do deformacije kičme, i da je u pitanju diskurs hernija, ali nije to bilo ono što je bilo neobično u tom periodu zaprepastilo.
Naime, na osnovu snimka su otkrili da on ima tri bubrega, a na lijevoj strani on je imao jedna bubreg dok na desnoj je imao dva bubrega koja su bila spojena

 

Mi se generalno rađamo sa dva bubrega i onda kada dođe do otkazivanja jednog bubrega postoji veliki problem, međutim, imati tri bubrega i pri tome nemati nikakvih problema je prava senzacija.

Kako vi ovo komentarišete? Pišite nam vaše mišljenje.

Preporuke