Sin od Mirka Šijana i njegove izabranice Bojane je dobio ime prema svome djedu Zoran, a dobro je poznato da je Mirkov otac bio poznat sa beogradskog asfalta tokom devedesetih godina.

Bojana Rodić je ovoga puta odlučila da podijeli jednu emotivnu fotografiju sa svim pratiocima, a zapravo se na toj fotografiji nalazio Mirko sa svojim nasljednikom i ona je pokazala svima kako to njih dvojica provode vrijeme, što i sami možete da pogledate na slici ispod:

Na toj fotki se vidi kako je Mirko ležao na istom krevetu sa svojim sinom Zranom, a Bojana je taj momenat podijelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, pa se i vidjelo kako je nasljednik držao tatu za prst, što je bio jedan detalj koji je raznježio mnoge, pa tako i Bojanu.

Mirko Šijan će sa svojom izabranicom Bojanom Rodić da pored luksuzne kuće u Surčinu gdje oni sada žive sa bakom Gocom i sinom Zoranom da uskoro dobiju i kuću u Titelu, kako je saznao portal kurir.rs

Roditelji od Bojane koji se zovu Danijela i Bogdan Rodić će njima da poklone plac gdje će da sagrade nekretninu u skorijem periodu i sve to će da bude finansirano od strane Bojaninih roditelja.

Kako je jedan od komšija rekao, oni su dolazili tamo i Mirku se nije svidjela ta lokacija i njegova želja je da bude malo bliže centru, dok mu je to malo udaljeno i izgleda da će oni da odustanu od toga. Taj plac se zapravo nalazi tri kilometra od centra Titela i komšije pretpostavljaju da je to bio glavni razlog zbog čega Miirko nije htio da mu tu sagrađuju kuću roditelji od Bojane.

Advertisement