Rijalda Karahasanović je srpskoj javnosti poznata kao jedna od daleko najatraktivnij učesnica rijatija parovi. Ona je u emisiju ušla sa partnerom Kenanom. ono što mnogi ne znaju je njena burna prošlost , a koju je dijelom pokušala sakriti , a onda i okrenuit u svoju korist. Naime Rijalda je bila pet godina u braku biznismenom Alijom Lokvančićem , a onda je ndavno nakon razvoda pokrenula glasine kako je on nasilnik i krimanalac , te da nije mogla više da izdrži s njim. NA što je Alija svakako imamo kontu.

 

Rijalda je poznata po svom seksipilu , a ne krije da je uradila i određene estetke zahvate , u prvom redu grudi, i uvijek je u medijima govoril da je to za nju sasvim uredu i  normalno ukoliko osoba sebi može da priupti da na svom tijelu koriguje nešto što joj se ne dopada zašto to ne bi i uradila. Veliki dio javnosti je zbog toga osuđivao , ali kao i obično mišljenja su najvećim dijelom bila podijeljena , tako da su neki sa oduševljem gledali njene obline bez da ih zanima odakle su i kako došle.

 

 

Međutim ona je jako uvrijedila svog sada biveg supruga pa je i on o njoj  iznio neke poprilično teške stvari , on je naime ispričao kako za sve te godine braka Rijalda nije privredila ni jednog dinara , te da je on bi taj koji je finansirao sve njene , želje , potrebe i hirove i da je to radio iz čiste ljubavi , da ne može izbrojati noći koje je proplakala jer joj se nešto na njenom tijelu nije dopadalo ,a on se potrudio da joj omogući da sve to joj sene dopada i ispravi ,ali je ona na kraju ispala nezahvalna prma svemu tome. Takođe je za medije izjavio i da još uvijek vraća njene dugove , kao što je radio i dok su bili u braku , a sim toga nje cjelokupni izgled je uloćio preko 60.000 evra , i tada joj nije bio ni kriminalac ni nasilnik , nego je bio budala koja ju je voljela i bila slijepa za njene ludosti. Alija je u jednom trenu rekao da su imali kućnu pomoćniu koja je obavljala sve poslove po kući , da su se hranili u retoranima kako Rijalda ne bi kuhala , a da se u jednom trenu toliko ubezobrazila da je svoj donji veš ostavljala na podu da ga spremačica pokupi.