Kada pomenemlo estradu u bivšoj Jugoslaviji odmah znamo da je veliki broj umjetnika i pozantih ličnosti nastalo u tome periodu koji su se ostvrivali na raznim poljima pa od muzike, pa do glume i tako dalje.
Zasigurno jedna od najvećih dama je zasigurno Snežana Savićč koja se pored pjevanja bavila i glumom pa je tako igrala nekoliko uloga u filmovima i serijama.

U tom periodu ona je naprosto bila san i želja skoro svakog muškarca, a koliko je bila sinonim savršene žene govori i ta činjenica da su za njom luidili i neki visoko pozicionirani političari.

Naime, neko navodi da je i sam predsjednik Slobodan Milošević bio lud za njom, a kako su svi oni već bili oženjeni oni su svi željeli da im ona bude ljubavnica na što ona nije nikada pristajala, ali sa druge strane i nije imala neke sreće u ljubavi.

Ona se naime udala za jednog kolegu glumca koji je kako navode oduvijek varao sa kime je stizao a njegovo ime je Dragslav Lazić.

On je nju naime ostavio zbog mlađe kolegice koju je upoznao na snimanju film Sekula i njegove žene i nakon razvoda je počeo sa njom da živi.

Snežana i Dragoslav su  svom braku dobili kćerku Anitru koja sada u ovom periodu ima 27 godina, a on je napuno 76 godina i nedavno je sa svojom drugom ženom Draganom dobio blizance Iskru i Lazara, a ona je od njega mlađa skoro 30 godina.

Vasš komentar?

Preporuke