Iako popularnu voditeljku na televiziji Pink viđamo gotovo svakodnevno, ne znamo mnogo detalja o njenom privatnom životu. Nikada ne priča o tome pretjerano na TV-u, a njen bivši muž je također vrlo privatan. Jakovljević je tema koju retko pominje.

Dušica je bila udata za producenta Aleksandra Miljuša. Dobili su sina Ognjena i ćerku Anđelu.Bivši suprug voditeljke Dušice Jakovljević upoznao se dok su zajedno radili za producentsku kuću “Emotion”. Omogućila mu je i njena koleginica koja je takođe poznata.

– Udala sam se vrlo mlada, u 25. godini. Sa Anđelinim i Ogijevim tatom upoznala me je Ana Mihajlovski, dok smo zajedno radile na TV Metropolisu. Oba deteta su mi planirana i između njih je sjajna razlika, dve godine – rekla je jednom prilikom voditeljka rijaliti programa.

Iako se o njihovom razvodu pričalo još 2014. godine, na brak su zakonski stavili tačku tek prošle godine:- Miljuš i ja smo se razveli tek pre tri nedelje, iako smo odavno rastavljeni. Oboje mnogo radimo i nismo stigli ranije sve papire da rešimo. Tokom braka smo imali probleme i zato smo se rastali, ali to nije tema za medije. Nikada ne bih komentarisala nešto što bi moglo da šteti mojoj deci – rekla je Dušica za medije aprila 2022. godine, a jednom prilikom takođe je istakla i kako je razvod na nju uticao:

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here